Top Ad unit 728 × 90

Recent

recent

FILL IN THE BLANKS - 76 TO 100 (PREPOSITIONS)


76.        He has already run ___ the money his father left him two years ago.
            a) out                b) through         c)         on        d) off
77.        Now he is catching __ because she wants to pass.
            a) out                b) up                c) on                 d) off
78.        She took __ riding because she wants to lose weight.
            a) out                b) up                c) on                 d) off
79.        I can’t start the car: the battery has run___
            a) out                b) up                c) down                        d) off
80.        The policemen ran __ the thief.
            a) out                b) up                c) on                 d) after
81.        He takes __ his mother: he has blue eyes and fair hair.
            a) out                b) up                c) on                 d) after
82.        I forgot to turn off the tap and the wash basin ran ___
            a) out                b) up                c) on                 d) off
83.        That blouse is easy to make. You could run it  ___ in an hour.
            a) out                b) up                c) on                 d) off
84.        I am sorry I called you a liar take it ___
            a) out                b) back                         c) on                 d) off
85         .Reformers usually run ___ against opposition from all kinds of people .
            a) out                b) up                c) on                 d) off
86.        He took ___ going for a walk every night before he want to bed.
            a) to                 b) up                c) on                 d) off
87.        Don’t run ___ with the idea that Scotsmen are mean. They just don’t like wasting money.
            a) out                b) away             c) on                 d) off
88.        I wish we could sell the grand piano: it takes __ too much space here.
            a) out                b) up                c) on                 d) off
89.        She is always running ___her friends behind their backs. She soon won’t have any friends left.
            a) out                b) over              c) down                        d) off
90.        You’d better take __Your coat if you’re too hot.
            a) out                b) over              c) on                 d) off
91.        Just run ___ the music of this song for me.
            a) out                b) over              c) on                 d) off
92.        We took ___each other the first time we met and have been friends ever since.
            a) to                 b) over              c) on                 d) off
93.        When his father died, Tom took ___ the business
            a)out                 b) up                c) over              d) off
94.        What I saw in the water was only an old tree, I took it___ the Loch Ness Monster.
            a) in                  b) for                c) on                 d) off
95.        I ran ___ to an old school friends in the tube today.
            a) in                  b) up                c) on                 d) off
96.        I can’t go more than 50 km/hr as this sister. We are very much like each other.
            a) out                b) up                c) in                  d) off
97.        People often take me __ my sister.  We are very much like each other.
            a) out                b) for                c) about            d) off
98.        My neighbour is always running __ of bread and borrowing some from me.
            a) out                b) up                c) on                 d) off
99.        He always takes __ his false teeth before he goes to bed.
            a) out                b) up                c) off                d)on
100.      I look __ Tom at chess and beat him
            a) out                b) up                c) on     d) off




                        *********************************************************************




ANSWERS

 76.B    77.B    78.B    79.C    80.D

81.D    82.C    83.C    84.B    85.B    86.A    87.B    88.B    89.C    90.D

91.B    92.A    93.C    94.B    95.A    96.C    97.B    98.A    99.C    100.C

                                    *******************************************
FILL IN THE BLANKS - 76 TO 100 (PREPOSITIONS) Reviewed by sambasivan srinivasan on 12:02:00 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Bank Exams © 2009
Technology PartnerNiralcube

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.