$type=three$author=hide$comment=hide$readmore=hide$show=p/android-home.html

$type=three$author=hide$comment=hide$readmore=hide$show=p/general-awareness_11.html

$type=three$author=hide$comment=hide$readmore=hide$show=p/govt-jobs.html

$type=three$author=hide$comment=hide$readmore=hide$show=p/bank-jobs.html

$type=three$author=hide$comment=hide$readmore=hide$show=p/aptitude-skills.html

$type=three$author=hide$comment=hide$readmore=hide$show=p/videos.html

$type=three$author=hide$comment=hide$readmore=hide$show=p/bank-interviews.html

$type=three$author=hide$comment=hide$readmore=hide$show=p/reasoning.html

$type=three$author=hide$comment=hide$readmore=hide$show=p/general-english.html

$type=three$author=hide$comment=hide$readmore=hide$show=p/essay-writing.html

Archive Pages Design$type=blogging

Banking related general awareness --11 2012 1

PLEASE READ ALSO: http://www.sbank.in/2012/12/banking-related-general-awareness-12_2370.html                                BSC No...

PLEASE READ ALSO:
http://www.sbank.in/2012/12/banking-related-general-awareness-12_2370.html
                               BSC November 2012 General Awareness Set-1
                                    (With special reference to banking industry)
1.  As reported in various newspapers, the Reserve Bank of India is planning to allow more and more banks to function as “Local Area Banks”. This will help RBI in the implementation of which of the following of its plans drives?
    (i) Financial Inclusion                     (ii) Rural Banking       (iii) Mobile and e-Banking
     A) Only (i)             B) Only (ii)      C) Only (iii)     D) Only (i) and (ii)      E) None of these
2.  What is the full form of the term ‘NPA’ as used in banking environment?
    A) Not Profitable Assets                B) New Potential Accounts                C) Non Performing Assets
      D) Net Performing Assets                        E) None of these
3. As per recent reports, many countries are planning introduce “Tobin Tax”, the idea of which was given by Nobel Prize winner economist James Tobin in 1978. Tab Tax, if implemented, will be levied on which of the following?
     A) On the interest income of corporate earned through major investments
     B) All cash transactions
     C) Services availed specifically by an elite group of people
    D) Foreign exchange transactions
      E) None of these
4. Some banks which were not able to meet their priority sector lending targets are now allowed to do so by purchasing Priority Sector Lending Certificates (PSLC). Which of the following agencies/organizations is /are authorized to issue these certificates?
    (i) Micro Finance Institutions         (ii) Non Banking Finance Companies             (iii) NABARD
    A) Only (i)              B) Only (ii)                  C) Only (i) and (ii)                  D) All (i),(ii) and (iii)
     E) None of these
5. Which of the following countries has decided that from October 2018 no cheques should be issued or honoured these there, and all the payments should be made and accepted in electronic form only?
    A) USA                               B) Russia                                             C) United Kingdom
    D) Australia                                    E) None of these
6. In commodity exchanges in India, Index Futures are not permitted, as some of the provisions of the FCRA do not allow the same. What is the full form of FCRA?
  A) Foreign Commodities Regulation Act                             B) Forward Commodities Repurchasing Act
   C) Forward Contracts Regulation Act                                D) Financial Contracts Reformation Act
   E) None of these
7. As per the findings of the World Bank, which of the following recent developments in rural areas has double the income of rural households, raised literacy rate by 10% and appreciated land prices by up to 80%?
     A) Relief packages to the farmers                                                 B) Construction of all-weather roads
     C) Recharging of water bodies                                          D) Rainwater harvesting
     E) None of these
8. Cryogenic Engines are used in which of the following areas of technology?
    A) Atomic Energy                          B) Food Technology                           C) Oceanography       
    D) Space Research                          E) None of these
9. Which of the following initiatives has/have been taken by the Govt. of India to boost the development of agriculture?
     (i) Accelerated Irrigation Benefit Programme                   (ii) Fertilizer Subsidy Scheme
     (iii) Public Distribution System (PDS)
  A) Only (i)                                        B) Only (ii)                                          C) Only (iii)
   D) Only (i) and (ii)                           E) All (i),(ii) and (iii)
10. As per the news published in various financial newspapers, the RBI is reworking the road map on Capital Account Convertibility. If this is done, who amongst the following would be able to invest in foreign projects or acquire assets outside India without any restrictions?
   (i) Public Sector Banks                                (ii) Companies which are registered in India
    (iii) Govt of India                                       (iv)   Any individual
   A) Only (i)                              B) Only (ii)                           C) Only (iii)
    D) All (i),(ii),(iii) and (iv)       E) None of these
11. Many a time we read in the newspapers about Special Drawing Right (SDR). As per its definition, SDR is a monetary unit of the reserve assets of which of the following organizations/agencies?
    A) World Bank                   B) International Monetary Fund (IMF)                      C) Asian Development Bank
   D) Reserve Bank of India    E) None of these
12. As per the current practice, the maximum part of the Global Foreign Exchange Reserves (more than 60%) and Foreign Exchange Transactions (more than 90%) Take place in only one currency all over the world. Which is that currency?
    A) Euro                               B) Pound Sterling                               C) US Dollar
    D) Yen                                E) None of these
13. Many economists and financial analysts are of the opinion that India could withstand the recent global economic crisis comfortably because of a good fiscal consolidation and Govt’s adherence to the targets fixed by the
     A) Fiscal Responsibility and Budget Management Act
     B) Banking Regulation Act
     C) Finance Bill Act
     D) Foreign Exchange Management Act
     E) All the above    
14. Consider the following statements:
   (i) In call money market, funds are borrowed and lent for one day and for a period of up to 14 days without any collateral security.
   (ii) Ways and Means Advances are made the commercial banks to maintain mandatory reserves.
    (iii) Treasury Bills are promissory notes issued by State Governments for fixed period extending up to one year.
       Which of the above statement/s is/are correct?
     A) Only (i)                                     B) Only (i) and (ii)                              C) Only (iii)
     D) Only (i) and (iii)                        E) All the above
15. As per the news published in various newspapers, the RBI is considering the grant of licence to some new companies, particularly NBFCs, to act as full-fledged banks. Which of the following will be considered as an NBFC?
    A) NABARD                          B) Life Insurance Corporation of India                 C) Reliance Capital
    D) SEBI                      E) None of these
16. As per the newspaper reports, China is likely to drop its special “Yuan’ policy soon. What is this special Yuan policy being followed by China at present?
    (i) China had initiated the policy of Yuan’s exchange rate with Dollar to Yuan since 2008 at a specified rate decided by it and not by the market forces.
     (ii) China has initiated a policy which says that all payments in China should be done in Yuan only. No other currency is acceptable.
      (iii) China has a policy of accepting all payments for its exports in Dollar while all imports are paid in Yuan    only. The US and some other nations do not agree with this.
   A) Only (i)                           B) Only (ii)                              C) Only (iii)
    D) Only (i) and (ii)              E) None of these
17. Bancassurance  can be sold to
   A) All banks                                     B) Al insurance companies                             C) Insurance Agents
    D) All existing and prospective bank customers                                        E) All the above
18. Cross-selling is not effective for which of the following products?
    A) Debit cards                                B) Savings accounts                            C) Internet banking
    D) Pension loans                             E) Personal loans
19. Home Loans can be best canvassed among
    A) Builders                                     B) Flat owners                                                C) Land developers
    D) Agriculturists                             E) Individuals wishing to buy a flat or house
20. Consider the following statements about the Regional Rural Banks (RRBs):
(i) Regional Rural Banks (RRBs) have been consolidated into 83 different banks.
(ii) RRBs were established in 1972.
(iii) RRBs are working in all states of the country except Sikkim and Goa.
  A) Only (ii)                           B) Only (i) and (iii)                             C) Only (ii) and (iii)
   D) Only (iii)                         E) None of the above
21. Many a time we read in the newspapers that RBI has changed or revised a particular ratio/rate by a few basis points. What is basis point?
   A) Ten per cent of one hundredth point                              B) One hundredth of 1%
   C) One hundredth of 10%                                                   D) Ten per cent of 1000
   E) None of these
22. Many a time we read in the newspapers about the benefits of National Electronic Fund Transfer (NEFT), a delivery service launched by a bank. Why do banks advocate for such delivery channels?
      (i) It is a system in which no physical transfer takes place, hence risk is very low.
       (ii) In this system banks are not required to transfer any money actually to the account of the customer.   Only book adjustment is done. Hence actual fund is not needed.
      iii) This facility is available to anybody at any place. Even having a bank account is not at all necessary.
    A) Only (i) is correct                                   B) Only (ii) is correct                          C) Only (iii) is correct
     D) Both (i) and (ii) are correct              E) All the above are correct

23. Which of the following issues cannot come under the purview of the functioning of the Human Rights Commission of a country?
 A) Racial Discrimination                   B) Treatment to Prisoners of War                   C) Human Trafficking
   D) Child Abuse                                E) Climate Migration
24. Consider the following statement/s about ‘Open Market Operations’ is/are true:
    (i) ‘Open Market Operation’ stands for the purchase and sale of government securities by the RBI from/to the public and banks.
    (ii) The RBI buys all the unsold stock new government loans at the end of the subscription period.
    (iii) Such purchases of the government securities by the RBI constitute only an internal arrangement and are not genuine market purchases.
    A) Only (i)              B) Only (i) and (ii)                              C) Only (ii) and (iii)
    D) Only (iii)                        E) All the above are true
25. The market in which long-term securities such as stocks and bonds are bought and sold is commonly known as
    A) Commodities Exchange                                     B) Capital Market                               C) Bull Market
    D) Bullion Market                                       E) None of these
26. With which of the following countries has India signed an agreement on customs cooperation to resolve matters related to delays in clearance of trade goods?
   A) Singapore                                                B) Sri Lanka                                        C) Mauritius
   D) South Africa                               E) China
27. In which city of India is the world’s tallest statue of Mahatma Gandhi, a 40-foot-high bronze statue, to be installed shortly?
   A) Pune                                            B) Rajkot                                            C) Gandhinagar
   D) Patna                                           E) Chennai
28. Which Indian cricketer has achieved the career-based second position in the latest ICC one-day rankings, after his Player of the3 Series performance against Sri Lanka
   A) MS Dhoni                                               B) Virender Sehwag                           C) Virat Kohli
   D) Gautam Gambhir                                    E) Sachin Tendulkar
29. In which country has the Power Ministry of India fast tracked clearance for 2,690-MW hydro power project to be set up in joint venture with Indian companies?
    A) Nepal                                         B) Bhutan                                           C) Bangaladesh
    D) Myanmar                                                E) Sri Lanka
30. Which of the following financial institutions has fund Rs, 650 crore for upgrading transmission lines in several towns of Bihar, a project to be completed by 2016?
    A) World Bank                               B) International Monetary Fund         C) Asian Development Bank
    D) European Central Bank             E) None of these
31. Which country was recently accused by Human Right Watch, an international organization, of killing and persecuting Muslims from the Rohingya ethnic group?
    A) Kenya                                        B) Myanmar                                        C) Egypt
    D) China                                         E) Nepal
32. Which country has officially been accepted recently in Mercosur, the South American trade block?
  A) Venezuela                                                B) Brazil                                              C) Argentina
     D) Uruguay                                                E) Paraguay
33. In which city was an extraordinary summit of Muslim leaders held in August, in which Saudi King Abdullah had invited Iranian President Mahmud Ahmadinejac
   A) Riyadh                                        B) Medina                                           C) Mecca
   D) Aqaba                                         E) Domat- al-Jandal
34. To whom among the following Indian leaders was ‘stat   guest’ status accorded by Nepal President Ram   Baran  Yadav in July, which triggered controversy, with Prime Minister Baburam Bhattarai raising the protocol issued by
        A) Kapil Sibal                                         B) Yashwant Sinha                             C) LK Advani
        D) Jaswant Singh                                    E) Ram Vilas  Paswan
 35. In which of the following states has the Minority Commission revived its proposal to regulate and   managing properties and institutions run by Christians through Wakf-like board?
        A) Odisha                                               B) Uttar Pradesh                                 C) Madhya Pradesh
      D) West Bengal                                        E) Bihar
36. Which stock exchange has emerged as the world’s largest bourse I terms of the number of trades in equivalent segments for the first six months of 2012?
     A)  Dow Jones, New York                        B) Nikkei, Tokyo                                C) Benchmark, Paris
     D) National Stock Exchange, Mumbai                                                      E) Hang Sang, Hong Kong
37. Which international bank has been accused by New York state in the United States of hiding about 60,000 secret transactions with the Iranian government, involving a whopping $250 billion?
    A) ABN Amro                                            B) HSBC                                            C) Barclays
    D) Standard Chartered                   E) HDFC
38. Name the space rover of the United States which has recently landed on the Red Planet, Mars, to probe its surface.
    A) Cassini                                       B) Atlantis                                          C) Discovery
   D) Curiosity                                     E) Endeavour
39. Which of the following IT companies of India has for the first time overtaken Infosys in quarterly revenues and emerged as the second largest software company of India after Tata Consultancy Services (TCS)?
     A) HCL Technologies                                B) Wipro                                             C) Mahindra Satyam
     D) Patni Computer System                        E) Cognizant Technology
40. Who among the following is the chairman of the Pension Fund Regulatory Development Authority (PFRDA) of India?
     A) UK Sinha                                              B) J Harinarayan                                 C) Yogesh Agarwal
     C) D Subbarao                               E) C Rangarajan
41. In which country have authorities announced a reward of Rs.57 lakh recently for information about an Indian who fled the country after being accused of negligent driving that led to the death of a pedestrian?
      A) The Philippines                                    B) Britain                                            C) Australia
      D) Germany                                              E) Italy

42. In which country have equities attracted more foreign institutional flows than any other Asian market so far in 2012?
    A) China                                         B) Malaysia                                         C) India
    D) The Philippines                          E) Japan
43. About which airport of India has civil aviation minister Ajit Singh warned of shutting down for big aircraft unless the concerned state government steps in to help improve safety by providing land to extend the runway?
   A) Lucknow airport                         B) Chandigarh airport                         C) Patna airport
   D) Bhopal airport                             E) Imphal airport
44. Ehich Bollywood actress has signed as the brand ambassador for women grooming range of the Dutch electronics firm Philips, for which John Abraham had signed for male grooming products?
   A) Priyanka Chopra                         B) Neha Dhupia                                  C) Katrina kaif
   D) Kareena Kapoor                          E) Aushka Sharma
45. Who is heading the 15-member committee named by the Speaker Meira Kumar on violation of protocol norms and contemptuous behavior of government officers with members of the Lok Sabha?
     A) Jayanti Natarajan                                  B) Girija Vyas                                     C) Mani Shankar Aiyar
     D) Ananth Kumar                                      E) Sharad Yadav
46. In an unprecedented move, which state assembly of the United States has passed a resolution recognizing August 15 as India’s Independence Day and urged all the people of the state to celebrate on that day?
     A) California                                              B) Texas                                              C) Massachusetts
     D) Minnesota                                 E) Illinois
47. In which city of India is the Global Investors’ Summit scheduled to be held from October 28-30?
      A) Ahmadabad                                          B) Indore                                           C) Jaipur
      D) New Delhi                                           E) Mumbai
48. The Bank Case Information System (BCIS) is being developed by which of the following bodies, in the wake of increasing cases of bank frauds? It would contain names of accused persons besides the details of borrowers and the public servants concerned.
     A) Reserve Bank of India              B) Indian Banks’ Association             C) Ministry of Finance
     D) Central Statistical Organization            E) Central Bureau of Investigation
49. The Maharashtra government has cancelled the license of the Maharashtra hybrid Seeds Company (Mahyco) to sell 12 genetically modified varieties of which crop, for allegedly giving false information on seed supply for this Kharif season?
     A)  Rice      B) Maize         C) Soybean     D) Cotton        E) Brinjal
50. Which is the first Latin American country India is negotiating with on a Comprehensive Economic Partnership Agreement (CEPA)?
     A) Brazil      B) Mexico                 C) Venezuela              D) Chile          E) Peru
           
                                                                                                                                                                                                *****************************************************************

  Answer Key:-

1. A     2. C     3. D     4.B      5.C      6 C      7 A      8. D     9. D                10.B               
11.B    12.C    13 E     14.A    15.C    16. A 17. D     18 B    19.E     20.B               
21. B   22.D    23.E     24.E  25. B      26.B  27 D      28.C    29.B    30.C               
31.B    32. A  33. C    34.B    35.C    36.D       37.D       38.D  39.E    40. C
41. C   42.C    43.C   44.D    45.B     46.A  47. B        48. E   49. D   50. D                      
           
                        ****************************************************



COMMENTS

$show=page

$hide=page

Name

--SI 2011 bank clerks interview 2011 cat TOPPERS 2011 current affairs 2012 current affairs 2013 CURRENT AFFAIRS 5 day Banking 80C acccenture Admit Card Advanced Reasoning Agriculture AIBEA Algebra All Posts ALLAHABAD BANK Analytical reasoning Apex Bank Apply for bank Exams Apply Now ARC Arun Jaitley associate banks po August 7 2011 SBI Associates PO descriptive questions Axis Bank B FIT BAD LOANS Bancassurance BANK CLERKS bank clerks interview Bank Employees bank exam preparation BANK EXAM SYLLABUS Bank Exams Bank Exams preparation Bank interivews Bank Interview Bank Interview Preparation bank Interview questions Bank Interviews BANK INTERVIEWS -- ECGC Bank Interviews BASE RATE bank interviews video bank interviews--HR Bank itnerviews Bank job notification Bank jobs 2015 Bank Jobs 2016 Bank Of Baroda Bank of Baroda clerks results Bank of Boarda PO Bank PO Bank PO - a chat Bank POs Bank recruitment Bank related general awareness Bank Strike Bank Union Banking . IBPS. www.ibps.in Banking awareness Banking general awareness Banking knowledge Banking License Banking News Banking regulator BANKING RELATED ECONOMICS QUIZ Banking related general awareness banking related awareness Banking related Circulars BANKING RELATED ECONOMICS QUIZ Banking related geneal awareness banking related generak awareness Banking related general awareness Banking related general awareness - Bank Interview banking related general awareness - Bank interviews Banking related general awareness - para banking activities Banking related general awareness -- CWE PO Banking related General awareness -important Banking related general awareness 2014 banking related general awareness and comprehension BANKING RELATED GENERAL AWARENESS IN DESCRIPTIVE FORM Banking related general awareness--PMJDY BANKING RELATED GENERAL AWARENSS -- MONEY MARKET Banking statistics October 2015 Banking Videos bankpo.in BFIT GK Bhartiya Mahila Bank Bihar Blood donation camp Bnking related general awareness body language books and authors Books for preparation Boutique financing BSC MATCH POINT BSE Bsel II Budger 2012-13 Budget 2013-14 Budget highlights Business News Call Letter Canara Bank Canara Bank PO jobs Careers cheque truncation system Chinese economy crash Civil Service exams CLERK Cognizant COMMON BANK RECRUITMENT TEST COMMON ENTRANCE TEST Common Written Exam Company Act compeitition master computer awareness Computer Knowledge connect.in.com CORE BANKING Corporation Bank PO results Coupon codes Cricket CRILC CRR current affairs cut off CWE CWE CLERKS CWE PO CWE clerks CWE PO CWE PO Interview CWE PO/MT II Data Interpretation Data Interpretations DEBENTURES AND BONDS debit cards deposit loans descriptive paper Descriptive Paper -- Banking related general awareness Descriptive paper and General awareness DICGC DIGI LOCKER disaster management divisibility rules Dollar Exchange doubts Downloads e-books ECGC PO THROUGH ibps. Economic terms economic times Economics Educational qualification eligibility Elections 2014 Electronic funds transfer Engineers English ENGLISH COMPREHENSION English Essay ENGLISHopo essay wriring Essay writing essay writing -- banking related general awareness Essay writing and GA essay writing and general awareness Essay writing and precis writing essay writing. essays expected Expert interview on biggest challenge to Indian Banking. Export LC Exports fake notes FCI FDI Featured FEDERAL BANK federal bank PO November 2009 Mumbai FEMA Finance Finance Minister FINANCIAL AWARENESS Financial Inclusion Five day banking Foreign Exchange Forex Card Formulae Free Book freshers interview freshersworld Frontline G.K. General awareness Garnishee Order GD GD topics geekinterview General Awareness GENERAL AWARENESS -SSC General Awareness related to Banking industry General English GENERAL INSURANCE ASSISTANTS general insurance glossary general knowledge GEOGRAPHY GK GK related banking glossary glossary life insurance terms Gold Gold Bond Scheme Gold Monetisation Scheme Google GOOGLE WIFI Government Jobs 2016 government jobs websites group discussion GST Happy diwali HCL Freshers off campus 2011 passed out HDFC Bank Housing Loans Hundis IAS IAS EXAM ESSAY TOPICS IBA ibps IBPS 2014 IBPS admit card IBPS Bank exams 2014 IBPS Banking General Awareness ibps clerk 2012 ibps clerk 2012 recruitment IBPS Clerk 2013 IBPS Clerk Exam III IBPS CLERKS ibps clerks 2012 IBPS Clerks 2014 IBPS CLERKS IV IBPS clerks marks link IBPS CLERKS MODEL IBPS CLERKS V IBPS Exams IBPS III IBPS PO IBPS PO 2013 IBPS PO 2014 IBPS PO 3 IBPS PO V IBPS PO V PRELIM IBPS Results IBPS SPECIALIST II IBPS SPECIALIST III IBPS SPECIALISTS IBPS Technical officer IBPS V PO AND CLERKS ICICI Bank icici bank recruitment IDBI IDBI INTERVIEW II IMF important dates Important days of an year important links Imports indiabix Indian Bank indian bank clerics recruitment indian bank clerks interview 2009 job interview Indian Banking Industry Indian economy Indian History indian insurance industry Indian Overseas Bank Indian Politics Infosys Recruitment Preparation Guide INPUT OUTPUT Input-Output insolvency act Insurance insurance company interviews Insurance Interview Intelligence Ability Interest Subvention interest subvention scheme Interview Interview Experience Interview guidance IOB iob CLERKS RECRUITMENT IOB PO ISRO IT ACT 2000 IT companies placement paper IT intenship JAIIB JAM Jeevan Pramaan jobs Just a Minute Karnataka bank officers KISAN VIKAS PATRA KNOW YOUR CUSTOMER KVB CLERKS KVB PO Interview KYC norms LATEST LC Legal Aspects of Banking letter writing letter writing format Customer to Bank. Letters of Credit Li-fi LIC LIC AAO Life Insurance LIFE INSURANCE TERMS links for bank interview links for banking related general awareness Links for interview links for written test Loans against Deposits Logical Reasoning Lok Adalats Lok sabha 2014 Marginal cost of fund based lending rate (MCLR) Marketing Marketing Awareness Marketing Officer Maths MINISTERS LIST 30102012 mistakes Mock Tests Model paper Model Test Monetary Review money laundering Money market moneycontrol.com PSU banks recruitment motivation MRB EXAM 2015 RESULT Mudra Bank mutual fund MYAMCAT.COM National Electronic Funds Transfer NEFT AND RTGS Negotiable Instruments Act New Banks New Domain new Year greetings NITAT Nitish Kumar Notifications NOVEMBER 2009 IT SECTOR NPA numerical ability OBC interview off campus Officer Entry Oneplus invite online reporting online test online test one online test website Oriental Bank of Commerce orkut overseas forex trading Padma awards PANASONIC SALES/MANGEMENT TRAINEES Partnerships placement websites placementpapers PNB PNB specialist officers recruitment PO PO 2014 Pockets by ICICI POs poverty alleviation Pranab Mukherjee precis precis writing preparation Preparation Time Schedule PREPARE YOURSELF BOOKLET Previous Papers priority sector Priority sector lending Probationary Officer Procedures of banking professional knwoeldge profile of probationary officer Provisional Selection PSL PSU banks recruitment puzzles Qualification criteria quantitative aptitude quantitative aptitude SIMPLE INTEREST Questions Raghuram rajan Railway Budget Rates RBI RBI ASSISTANTS rbi exams RBI GRADE B RBI Master Circulars Reasoning reasoning high level reasoning Knowledge type questions Recruitments REGIONAL RURAL BANKS Reliance Insurance Reserve Bank of India Resume Rice exports RuPay card Rupay cards Rupee Salary Sales Sample Questions Saroj Kumar Jha SBank Test SBI SBI Associate PO sbi associates clerk SBI clerical SBI Clerk recruitment SBI Clerks 2014 SBI descriptive SBI DESCRIPTIVE PAPER SBI Exam SBI Interview SBI MERGER SBI ONLINE TEST SBI PO SBI PO 2014 SBI PO 2015 SBI PO GD AND INTERIVEW sbi po interview SBI PO MODEL PAPER SBI PO. SBI descriptive SBI PRELIMINARY MODEL SBIPO Science and Technology Secondary Market FAQs Service Agreement SIDBI smart cities SMART TRAINING RESOURCES INDIA PRIVATE LTD Social Welfare software companies software company interviews Solved Papers specialist officers sports SSC GK SSC MATRICULATION LEVEL 2013 SSC recuritment State Bank of India Study material success in interviews synidcate bank agricultural clerk recruitment 2012 SYNONYMS Tamilnadu TAMILNADU NURSE EXAM RESULT targets fro PSL Tax Saving TCS TCS descriptive paper tcs pattern Technical questions TIMES OF INDIA Times of India -in 2 minutes Tips and Tricks Top interview questions Travel card UCO Bank unemployment Union Bank Probationary Officer recruitment 2012 United Bank of India PO USD vs INR uttar pradesh Verbal ability verbal reasoning video video on exercising preferences West Bengal Budget Who's who Why Bank/Insurance jobs Win a Book word list words list World bank written test and general awarenes s--January to July 2011
false
ltr
item
Bank Exams: Banking related general awareness --11 2012 1
Banking related general awareness --11 2012 1
Bank Exams
http://www.sbank.in/2012/11/banking-related-general-awareness-11.html
http://www.sbank.in/
http://www.sbank.in/
http://www.sbank.in/2012/11/banking-related-general-awareness-11.html
true
7672558995367997552
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago