Top Ad unit 728 × 90

Recent

recent

current affairs















https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156762543100650&set=a.10156436845190650.1073741836.504435649&type=3&theater





261. What is the name of the scheme that covers Rs. 2 lakh accidental policy?
Answer: Pradhan Mantri Suraksha Bima Yojana

262. Which of the following bank has largest chain ATMs?
Answer: SBI

263.What is the currency of Israel?
Answer: Israeli new Shekel

264. What is the capital of Tajikistan?
Answer: Dushanbe

265. Which of the following regulates the Monetary Policy?
Answer: RBI

266. What is the currency of Portugal?
Answer: Euro

267. Who are all the member countries of IBSA?
Answer: India, Brazil, South Africa,

268. What is the minimum amount of Sukanua Samridi?
Answer: Rs.1000

269. What is the venue of G7 2015 summit?
Answer: Germany

270. What is the premium amount of PMJDY?
Answer: Rs.330 pa

271. Keibul Lamjao National Park is located at_______
Answer: Manipur

272. Tarun Gogoi is the Chief Minister of________
Answer: Assam

273. What is the percentage of rural population as per census 2011?
Answer: 69.84%

274. Kazi Nazrul Islam Airport is located at_______
Answer: Kolkata

275. Where is the Fiest Industrial Defense Park located______
Answer: Kerala

276. What is the major function of EXIM bank?
Answer: Provides Export Credit

277. What is the venue of IPL 2015 finals?
Answer: Eden Garden Kolkata

278. What is the died line to implement the Houses for All Scheme?
Answer: 2022

279. Who has inaugurated the Rastriya Avishkaar Abhiyaan?
Answer: Dr. APJ Adul Kalam

280. What is the Headquarter of UNICEF?
Answer: New York

http://tut2learn.com/2015/12/current-affairs-2015-2016-for-competitive-exams-part-14/?utm_content=buffer691fa&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

current affairs Reviewed by sambasivan srinivasan on 9:26:00 PM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Bank Exams © 2009
Technology PartnerNiralcube

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.